Så er vi på vej! Jeg har skruet mig ind på min plads på bagsædet ved siden af Uma’s autostol, og sidder klemt inde mellem slyngevugge, højstol og en pose med ingredienser til mocktails. Ak ja – nytårsaften er i sandhed noget lidt andet med en baby, end dengang hvor det blot handlede om at smide et par stiletter på og et par flasker under armen. Men det er nu okay. For når den fulde sandhed skal frem, er det faktisk også efterhånden nogle år siden nytårsaften kørte efter den model, og det er nu også helt okay. Faktisk har jeg aldrig været den helt store nytårsfisk. I stedet har vi sat kursen mod Nordsjælland, hvor gode venner og deres søde lille datter venter. Vi har som altid bestilt mad fra Gastronomiet og så står den på amme- og børnevenligt nytår med hygge, brætspil og alkoholfri drinks i spandevis. Et nytår helt efter mit hjerte.

Om I skal i det helt store skud, holde børnenytår eller tager en aften på sofaen med 90-års fødselsdagen, så håber jeg I får en helt vidunderlig aften. Vi ses i 2018.

Godt nytår venner <3