Den smukkeste allé på Wormsloe Plantation. Med en gåtur på godt en time kan man nå plantagen rundt, og det passer perfekt når det samtidig er 35 grader og høj luftfugtighed.


Ikke langt fra Wormsloe Plantation ligger Bonaventure Cemetery, der ligesom plantagen og resten af området er præget med de smukke gamle oaks fyldt med spansk mos.


Man kan næsten høre historien hviske.. 


Næsten for smukt til at bo i ik’? Savannah er en by fyldt med historie, og at bo i et af de gamle huse der er omdannet til B&B fuldender historien.

Kan næsten drømme mig tilbage til det forrige århundrede med det her smukke værelse, og at der så oveni også var både pejs og et badeværelse på størrelse med vores lejlighed, gjorde det ikke værre 😉


Hver en gade i den historiske del af Savannah fortæller en historie..


..og man kan kun fundere over hvilke hemmeligheder de gemmer på..

Lifegoals 🚕😍

Jeg kunne være blevet i flere uger. Savannah kravlede ind under huden på os begge, og vi snakker allerede om at vi skal tilbage en dag.

Beautiful both at day and at night 😍
Så er første postkort landet, og vi starter selvfølgelig med starten. Jeg er krøbet under det tynde lagen her i den gigantiske kingsize-seng på Ace hotel i New Orleans. Kroppen er bar og håret er vådt, og ude i badet skylder min bedre halvdel natten af sig. Vi ankom til New Orleans i går eftermiddags, og efter check-in på hotellet nåede vi aldrig ud igen. Vi har den bedste ferie og stornyder vores frihed, men i går var vi trætte og udmattede og så er det altså nogen gange bedre at lade sightseeing og seværdigheder stå glemt et øjeblik, og i stedet vælge roomservice og bløde dyner til. Vi oplever så meget hver eneste dag, og når vi om aftenen finder ly for natten, er det med øjne så store som thekopper og trætheden malet i ansigtet. Det er selvfølgelig også derfor bloggen har stået stille den sidste tid, og sådan skal ferie jo heldigvis også være. Samtidig er det altså også lidt svært med det tidsforskel der, men jeg tror jeg har fået timet det her indlæg så det rammer netop som luften er ved at gå ud af jeres søndag derhjemme. Imens vil jeg skynde mig ud og suge New Orleans til mig, inden turen i morgen går videre.