The Great Smoky Mountains er USA’s mest besøgte nationalpark, og det er hovedsageligt amerikanerne selv der er glade for den smukke park. Det kan jeg nu også godt forstå.

Parken bærer sit navn med god grund – smoky all the way

TRUE THAT! Som enhver anden amerikansk turistby, kan man også finde fastfood-kæderne rundt omkring bjergene. Blandt andet vores absolutte yndlings “Panda Express” som altid byder på en fortune-cookie sammen med din mad. 

Ford Escape 2016. En af de lidt større biler vi ser på vejene herhjemme – i USA var vi mere at sammenligne med en Fiat Punto. Selvom vi til tider savnede vores lækre cabriolet fra sidste års roadtrip, var vores ride i år helt perfekt til fx. at køre rundt i bjergene hvor vejret er meget omskifteligt. 

Lasse havde læst om det her FANTASTISKE vandfald der skulle ligge midt i bjergene. Man skulle bare lige gå lidt…men så skulle det altså også være FANTASTISK..

..altså som i 2 km hver vej..op af og rundt om bjergene..i 35 graders varme..men så kunne man også se det her FANTASTISKE vandfald..

………det FANTASTISKE vandfald…på størrelse med mit rainshower på hotellet…til gengæld  også med 38 højtråbende amerikanske børn der plaskede rundt i vandpytten…

Efter vores vandretur til det FANTASTISKE vandfald, tog jeg styringen på turen hjem..og ledte os ud på grusveje som end ikke vores GPS kendte. Lidt GPS-problemer afholder dog ikke en prof. co-driver, heller ikke selvom vejen byder på visse udfordringer. Til gengæld kom vi så også forbi den her smukke gamle bro, som udover sit flotte ydre også var væsentlig mere stabil at passere med bil, end mange af de andre jeg ledte os over. Lasse tog det da også pænt set i forhold til at jeg forlængede vores køretur med 4-5 timer..

…man kan jo næsten heller ikke andet i så FANTASTISKE omgivelser vel..?