gilmore girls netflix Jeg havde egentlig en ide om at lave et Black Friday indlæg i dag, men blogland svømmer allerede over i gode tilbud, så det lader jeg i stedet andre om. Kan faktisk heller ikke helt beslutte med mig selv hvad jeg mener om det her shoppinghysteri som det her jo egentlig er, men samtidig har jeg da også virtuelshoppet et par julegaver i dag, så helt fri af indkøbsglæde kan jeg vist ikke sige mig.

Nå, men i stedet vil jeg lige minde fellow Gilmore Girls fans om at i dag er dagen! De fire nye 90 minutters!!!!  afsnit er endelig kommet, og de ligger ovenikøbet allerede parat alle fire. Altså ikke noget med at skulle vente i ugevis på nye afsnit. Jeg har glædet mig mere end en pølsedansker til grisefest, og i aften går det ned med take-away, kold cola og netflix-marathon. Jeg har lokket Lasse til at se med, og jeg håber sådan at han ikke kommer til at kede sin søde røv ud af bukserne. Gilmore Girls er uden tvivl en tøseserie, og mit teenagehjerte ville nok slet ikke ha’ været det samme, hvis ikke det havde været for GG-pigerne. Men samtidig er det også en serie fuld af karakter og fantastisk humor, og det er nok det der har appeleret til Lasse de gange han tidligere har set med – og i øvrigt har skraldgrinet.

Kan I nu ha’ en vidunderlig weekend derude venner, hvad end den står på seriemarathon, kolde øl eller høje sko. Jeg skal til fødselsdag i morgen, men håber at kunne nå at tjekke ind med en DIY på en nem adventskrans. Soo long darlings <3