Sikke da en dejlig weekend!! En af dem næsten helt uden planer, men hvor ens impulser i stedet for kan få lov at styre, time for time. Måske er der endog gået lige vel nok lystbetonede ting i den, for her til aften har næste uge allerede sneget sig ind på os, og Lasse sidder nu begravet i forberedelser til i morgen tidlig, mens jeg burde fikse vores bombekrater af et køkken og få smurt nogle madpakker. I stedet for at begræde weekendens pludselige ende, vil jeg dog hellere glæde mig over den kommende uge der byder på flere rare ting. Festlighederne starter allerede med en tur forbi frisøren i morgen (min udgroning skriger på at komme tilbage til østlandene), og  på torsdag kalder en hyggelig cupcake-date med dejlige veninder. Den her uge har nu heller ikke skortet på de rare ting, og her er et lille udpluk

På trods af de sidste 24 timers silende regn, kan jeg virkelig mærke foråret. Hold nu op hvor jeg glæder mig til sommeren, når smukke København rigtig kan få lov at folde sig ud. Men hun er nu heller ikke helt grim her, sådan badet i forårets spæde stråler.

 

Jeg har fingeret lidt med et Marokko-inspireret sofabord siden vi kom hjem, og nu er det endelig færdigt og på plads
Jeg har fingeret lidt med et Marokko-inspireret sofabord siden vi kom hjem, og nu er det endelig færdigt og på plads
Mohammed og bjerget du ved.. Fejrede det officielle forår med et buket kirsebærgrene, og fryder mig hver gang en af de små knopper springer ud
Mohammed og bjerget du ved.. Fejrede det officielle forår med et buket kirsebærgrene, og fryder mig hver gang en af de små knopper springer ud
Jeg er egentlig ikke den store biograf-fan (noget med trange varme rum og lidt for mange ildelugtende sidekammerater), men min kærlighed lokkede med liggestole og to-mands-pladser i Herlev af alle steder, og det var ikke helt dumt. Det var filmen, The Revenant, heller ikke.

 

Hindbærroulade - et rigtig søndagstreat og en favorit hos min kærlighed. Opskrift følger en af dagene på bloggen
Hindbærroulade – et rigtig søndagstreat og en favorit hos min kærlighed. Opskrift følger en af dagene på bloggen