Hej hej de damer

Så blev det tirsdag, og Uma-fisen ligger her på sin dyne ved siden af mig i sofaen og får sig en lille lur. Inden efterårsferien brugte vi egentlig gerne de fleste formiddage på at trille en tur med barnevognen, men her efter ferien har vi (okay jeg…) været liiidt tung i rumpetten. Andre end mig der synes det der vejr er lidt træls? Jeg elsker egentlig efteråret og synes det kan være noget af det smukkeste, men ærlig talt kan amager altså også bare være grim og grå på sådan en træls regnvejrsdag. Men ud skal vi jo selvfølgelig, så nu er jagten gået ind på en bare nogenlunde pæn regnfrakke – den første i noget der ligner 15 år – og så kan det våde vejr dæleme bare komme an!

Ej hvor jeg iøvrigt virkelig nyder at være tilbage på bloggen. Det kribler i fingrene for at få lov til at skrive, og jeg udnytter hvert et ledigt øjeblik til at kigge forbi herinde. Uma er jo stadig så lille (hun bliver 11 uger i morgen – crazy egentlig!!) at hun kræver min tilstedeværelse så snart hun er vågen, men heldigvis lukker de der absurd cute øjne også i engang i mellem, og så er der heldigvis tid til starte computeren op.

Apropos computer så lever jeg vist lidt på lånt tid med det her hakkebræt efterhånden. Tror jeg har nævnt det før, men min computer er en gammel DELL arvesag fra Lasse, som han vist købte for 8 år siden eller sådan noget. Kan I forresten huske dengang man altid sagde “Dell rimer på Hell” – Haha, det er sgu’ ikke helt lyv! Anywho, Lasse har selvfølgelig forlængst skiftet murstenen her ud med en Macbook som passer ind i resten af æble-familien herhjemme, og tilbage sidder jeg så med Dell-Hell som kræver kunstigt åndedræt hvert andet øjeblik. I virkeligheden er jeg nået dertil hvor jeg bare er taknemmelig hver gang den gider starte, men det er heller ikke sikkert den bliver ved med det, eftersom jeg dagligt beder den om hjælp til at frekventere Apple’s hjemmeside på kig efter dens afløser. Problemet er desværre bare at man langt fra bliver rig af at være på barselsdagpenge, så måske jeg hellere burde bruge krudtet på at holde min ven her i live lidt endnu.