Har I set at Ellos har startet udsalg? Det er selvfølgelig deres summer-sale ligesom mange andre webshops og butikker starter i de her dage, og der er altså flere fine ting i mellem. Jeg har snuset rundt derinde de sidste par timer, og lidt af det jeg fandt har jeg samlet i collagen herunder. Faktisk slog jeg også allerede til på en af tingene i formiddags – gæt hvilken 😉

Det er selvfølgelig den fine sengehimmel som jeg har kredset om i flere måneder efterhånden, og som vi faktisk også allerede har besluttet vi IKKE har plads til herhjemme. Ups.. Hahaha..men for fanden altså! Til halv pris kunne jeg jo ikke lade den hænge vel..? Så må vi sgu finde et sted den kan klemmes ind ikke? Det er selvfølgelig til babys hjørne herhjemme, selvom jeg nu også godt selv kunne trone lidt under sådan en himmel – men så flytter Lasse nok på sofaen.. Haha..

Den fås i øvrigt også i hvid, altså sengehimlen forstås. Både den og den havregule er i min optik rimelig kønsneutrale, og så forestiller jeg mig at de skaber en rar hulestemning – måske i kombination med en lyskæde?

1. Sort taburet -30%    2. Duftpuder -25%    3. Prikket tapet -50%    4. Sengesæt i hør -30%    5. Vase -30%    6. Sengehimmel hvid eller gul -50%