Hej venner

En af mine favoritter her på bloggen, er uden tvivl de små “Forresten så..” indlæg. De er så umådelig hyggelige at skrive, og udfra mine statistikker lader det også til at være et indlæg I synes er sjovt at læse. Derfor har jeg også længe haft lyst til at udvide med endnu en form for lille føljeton, og hvad mere oplagt her i årets spæde første dage, end et kig tilbage på den forgangne uge. Jeg tænker det bliver en ugentligt (sjovt nok..) tilbagevendende ting, som jeg forhåbentlig kan få til at lande hver søndag/mandag, om guderne og Uma vil det. Det bliver et indlæg fyldt med både godt og skidt såvel som stort og småt, og så håber jeg nok også, i nytårsforsætternes navn, at det kan få mig til at dvæle lidt mere ved hverdagens små lykkeglimt.

Så hermed et lille kig tilbage på årets første uge, hvor..

..jeg har taget hul på 2018. Vi fejrede årets første time i Gilleleje til vaskeægte børnevenligt nytår, inden vi vendte snuden tilbage mod København, hvor vi fejrede de næste timer i kø gennem byens nytårstumult.

..jeg ligeledes også sparkede årets første dag i gang med mine to yndlingsmennesker, og dét foregik heldigvis mestendels på sofaen i ægte 1. januar-stil. Vil godt lige nævne, at den slags får en helt ny værdi når man får børn.

..Uma’s døgnrytme gik fuldstændig fløjten efter lidt for mange sene og festlige dage, hvilket udover umulige nætter til gengæld også betød, at vi alle tre sov 2018’s første fire dage ind med snoozen til minimum 9.30

..jeg har været i køkkenet og testbage lidt på en ny opskrift til bloggen. Det involverede saltkaramel, og tør vist allerede nu godt sige at det bliver svært godt.

..jeg for første gang siden vi fik ny ovn for fem år siden, lykkedes med en omgang af de små delikate macarons. Er stadig flyvende ovenpå den succes, og har allerede de første kombinationer der skal prøves af!

..jeg apropos ovenstående købte mig fattig i nyt bagegrej. Er vist blevet bidt af en gal glaze, og drømmer hede drømme om den ene smukke kage efter den anden.

..jeg også købte mig fattig i noget andet og nok også langt mere fornuftigt. En flyverdragt til næste vintersæson. Til Uma that is. Er I klar over hvor dyrt sådan noget er? På udsalg var det stadig dyrt, men jeg tænker mit fremtidige “jeg” takker mig næste vinter, og glæder mig over hvor mange point jeg uden tvivl må ha’ sat på voksen-kontoen med det køb.

..jeg har spist min all-time-favorit friske forårsruller i hele fire ud af ugens syv dage, kun afbrudt af bøf&bearnaise som Lasse traditionen tro insisterede på hørte fredag til.

..jeg har fejret søde venners fødselsdag med både boller, kage og vidunderligt selskab. Et ret perfekt søndagskit hvis du spørger mig. Repeat please!

..jeg igen og igen har frydet mig over min lille babys vidunderlige grin. Det er en ren lykkeindsprøjtning hver gang det lille menneske klukker af grin, og jeg står gerne både på hovedet og laver åndsvage ansigter for at få sådan ét.