Jeg kunne ved gud ikke huske hvad pokker jeg havde brugt ugens første dage på herhjemme, indtil det gik op for mig at barselslivet havde budt på nogle af de der lidt hårdere dage, og at jeg derfor egentlig bare forsøgte at holde næsen over vandoverfladen, mens Uma’s anden skaber havde lange dage på job. Jeg nyder heldigvis langt de fleste dage på barsel, men det betyder jo ikke at vi ikke også har nogle dage hvor det hele går skævt og jeg egentlig bare mest af alt har lyst til at skride 😉 Sidstnævnte særligt når det hele bogstaveligtalt går op i L-O-R-T for 38. gang, men heldigvis har ugen også budt på masser af rare ting og på den måde går det hele jo så fint op alligevel <3

Et kig tilbage på ugen der gik, hvor..

..jeg blev en anelse mavesur da jeg endelig fik tid til at bytte de julegaver vi har haft liggende fra..nårh ja..jul. Er jeg de eneste der syntes det er gået stærkt ned af bakke med serviceniveauet i mange kædebutikker? Kan simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst har fået noget der bare mindede om god service i fx. Babysam, for slet ikke at tale om bare et smil eller en interesse i at ville hjælpe/sælge.

..jeg endelig havde mulighed for at se min søde mødregruppe igen. Det har passet så træls sammen det sidste stykke tid, blandt andet fordi jeg slås lidt med hvorvidt det er helt fair at vi suser ud af døren de fleste af Uma’s vågne timer, når Lasse faktisk har fri. Men i torsdag passede det endelig sammen, og SÅ kunne vi endelig komme afsted.

..torsdag også bare viste sig at være en rigtig LORTEdag med tryk med lort, og derfor endte det også med at jeg måtte aflyse mødregruppen en halv time inden vi skulle ud af døren. #barselsliv

..Uma startede sin anden sæson til babysvømning. Denne gang er hun rykket op på fortsætterholdet og jeg kan slet ikke rumme at min lille baby åbenbart allerede er stor nok til noget der involvere ordet “fortsætter”.

..hvor jeg til gengæld har frydet mig over at hun stadig passer sin første badebuks. Seriøst – jeg døøøør over hvor cute hun er!

..jeg har fejret min nieces 7 års fødselsdag med både æggeløb, kagemand og mexikansk festbord.

..jeg trak et par timer ud af søndagsprogrammet, og spiste brunch med en dejlig veninde. Vi nåede ikke helt at få vendt verdenssituationen over croissanten og kaffen, så efterfølgende slentrede vi en tur op og ned af bryggen, mens kulden bed i kinderne. Det var kun få timer og så vendte jeg hjem til babygylp og barselsliv, men alligevel var det som et skud energi direkte i blodbanerne.