Tiden løber fra mig i de her dage. Dagene løber som sandkorn gennem mine fingre, og jeg syntes slet ikke jeg kan følge med. Men det er heldigvis slet ikke på negativ vis, og hvor jeg syntes de første tre uger af januar sneglede sig afsted i deprimerende tempo, føler jeg nu endelig at jeg er ved at komme ud på den anden side. I dag opdagede jeg at det pludselig er blevet februar, og den måned føles heldigvis altid så kort som den er, og lige om lidt har vi endelig foråret i hænderne! Åhhh jeg glæder mig! Men som dagene fløj forbi i starten af ugen, fløj jo altså også både “I ugens løb” og mine onsdagsanbefalinger. Skal jeg være helt ærlig så har jeg faktisk tænkt på begge flere gange i løbet af ugen, men har skubbet dem fra mig igen, fordi jeg ikke helt kunne overskue det. Jeg går nemlig med rigtig mange tanker omkring bloggen for tiden, og når jeg gør det er jeg åbenbart sådan én der “lukker” lidt ned. Jeg har en ide om at jeg gerne vil specificere bloggen lidt mere og at jeg også gerne vil ændre både design og format, og ligeså mange tanker og ideér som der konstant popper op i mit hoved, ligeså mange gange bliver jeg også forvirret og i tvivl. For passer den her slags indlæg så ind? Skulle jeg ikke hellere lave flere af de indlæg som virkelig hitter og giver gode tal? Burde jeg gøre noget helt andet? Shit jeg kan virkelig være vægelsindet når det kommer til sådan noget. Nå, men det var ihvertfald en kort forklaring, og så må vi lige se om indlæggene kommer til at holde en pause eller hvad pokker jeg finder på. Der kommer ihvertfald helt sikkert til at ske noget, og så må vi se hvad udfaldet bliver.

Men for nu.. Et kig tilbage på ugen der gik, hvor..

..jeg lagde ugen hårdt fra land med endnu et besøg i både Ikea og Bauhaus mandag eftermiddag. Natuligvis for at bytte det vi havde købt dagen før, og i stedet få købt noget andet. Ikea to dage i træk burde være forbudt ved lov..

..jeg til gengæld havde voldsomt optur over det miks vi fik hentet hjem fra de to ovennævnte, som i kombination gav en genial reol bag døren i vores køkken. Jeg går stadig og pusler med den, men der lander så absolut et billede på instagram når den er i hus, for shit det er blevet godt!

..vi kastede flere penge efter babyudstyr. AV den dame er altså dyr i drift. Denne gang var det “bare” en brugt barnevogn fra DBA, men vil man ha’ en de ikke vokser ud af om en måned og som er nogenlunde ren og pæn, ja så må man altså hoste op med slanterne. Vi endnu med en gammel bæbrun Odder til 1400 bobs – bye bye vinterferie..

..1400 kroners nyindkøbt bæbrun barnevogn var ubrugelig i flere dage, da det medfølgende regnslag viste sig IKKE at kunne modstå den monsunregn vi åbenbart har her på de her breddegrader. For fanden altså..

..jeg endelig så de søde piger + deres babyer fra min mødregruppe. Jeg har vist tidligere nævnt hvordan det har voldt mig lidt problemer, men løsningen var ganske enkelt at de kom herhjem 😉 Vi spiste nybagte boller og drak kaffe, og mens tre unge mænd charmede sig derudaf i min stue, valgte divaen herhjemme selvfølgelig at sove sig fra størstedelen af seancen. Noget hun iøvrigt også gjorde første gang dé damer frekventerede vores hjem, men som hun derudover aldrig har gjort siden..

..vi havde besøg fra sundhedsplejersken. Ret beset er det vel egentlig Uma der havde besøg, men hun virker altid ret ligeglad, så jeg tog tjansen som den selskabelige. Jeg ved aldrig helt hvad jeg skal mene om de der besøg, og mest af alt syntes jeg nok det bare er en times sludren og kaffedrikkeri. Men damen blev da målt og vejet, og kan endnu engang bryste sig af at være en ekstra lang af slagsen, med helt gennemsnitlig vægt.

..en buschauffør lokkede min svigerfar til at købe to store laks med hjem fra skitur i Norge. De pokkers fisk skulle jo spises, hvilket hurtigt betød en spontan invitation om lørdagslaks til os. Jeg tror stadig min kære sviger grubler over hvorvidt han gjorde en god handel, men herhjemme var vi nu ganske godt tilfreds 😉