God lille-fredag eftermiddag de damer.

Jeg har lige fået puttet Uma i vores seng, efter at vi har været en tur hos lægen her ved middagstid. Det var blevet tid til hendes 3-måneders vaccination, og samtidig havde jeg også en tid til min 8-ugers undersøgelse her efter jeg har født. I know..det er vist lidt mere end 8 ugers siden, men jeg havde lidt…skal vi sige glemt det..? 😉 Anywho så var det altså i dag og vi kunne heldigvis få klaret det hele i samme ombæring. Jeg havde frygtet lidt for den der underlivsundersøgelse (jaja, jeg ved godt det er dumt und alles, men helt ærligt så bliver sådan en gynækologisk undersøgelse da aldrig en fest), men søreme om jeg ikke “slap”, da lægen mente det hele lød fint. Bagefter kom jeg lidt til at tænke på hvorvidt det egentlig var smart at jeg ikke blev undersøgt, men jeg har nu også selv en fornemmelse af at alt er godt down there, så jeg går med min mavefornemmelse og lægens ord, og tænker det er helt okay.

Hvad jeg dog var endnu mere nervøs for var Uma’s vaccination, men hun var bare den sejeste lille pige i verden. Værre var det for hendes mor, der måtte kigge væk mens nålene gik i lårene på min lille baby – puha det skar i hjertet. Hun blev helt forståeligt ulykkelig da hun blev stukket, men det var ikke noget en svingtur fra far ikke kunne klare, og så var hun klar til en tur hjem i barnevognen. Det er iøvrigt især i sådan nogle situationer her, at jeg priser mig lykkelig for at Lasse er studerende. Det er simpelthen guld værd at vi kan klare sådan nogle ting her sammen, og at vi får så meget hverdagstid sammen som familie. Der er selvfølgelig også lidt udfordringer ved det, men i min verden opvejes de på alle måder af alt det positive vi får med. Måske jeg burde skrive et mere uddybende indlæg om det med at få børn på SU. Et er i hvert fald sikkert – jeg vil til en hver tid anbefale det.

Lægen snakkede iøvrigt lidt om muligheden for feber og utilpashed efter vaccination, men indtil nu er der heldigvis ikke noget at mærke på hende. Hun virker dog væsentlig mere træt end hun plejer, men efter nogle lidt hårde dage uden eftermiddagslure, klager især hendes mor nu ikke over den “bivirkning”. 😉