Som jeg også har nævnt tidligere, har vi allerede afholdt Uma’s barnedåb. Det skete i starten af september, og vi havde den mest vidunderlige dag, ligesom vi havde ønsket den. Uma var kun 3 1/2 uge gammel da hendes store dag oprandt, og mange tilkendegav at det da var utrolig overskudsagtigt at holde dåb så kort tid efter at hun kom til verden, ligesom vi også blev spurgt om vi nu også var sikre på at det var en god idé. Vi synes det var helt perfekt! Vi fik mad udefra og bagte kun selv et par kager, og så tror jeg altså de fleste kan overskue det. En enkelt ting vi dog hang lidt i bremsen med, var invitationerne til den store dag. Faktisk havde vi egentlig aftalt at vi ville forberede dem på forhånd, men fik vi gjort det? Nej. Havde vi overskud til det da hun blev født? Nej. Så de blev altså virkelig sendt ud i sidste øjeblik, og det endte faktisk med at vi også måtte varsle alle, da PostNord pludselig var 14 dage om at levere.

Vi havde først talt om selv at stå bag designet og så få dem printet i en kopibutik. Det var selvfølgelig helt urealistisk, og derfor endte jeg stærkt presset en eftermiddag på Inksaloon. Jeg har fulgt dem længe på instagram, og da jeg sad lidt tvær over udvalget af designs på diverse printsider, kom jeg heldigvis i tanke om dem igen og hvor er jeg glad for det. Jeg synes simpelthen de er blevet så fine! Designet er bestemt på forhånd, og du plotter så selv informationer, tekst og billede ind. Kvaliteten er virkelig lækker, og så er prisen ovenikøbet også overkommelig. Derudover har de virkelig fremragende service, hvilket jeg fik glæde af da jeg rendte ind i problemer med at få sat invitationen sammen, og de altså vel og mærke skulle bestilles NU hvis vi skulle nå det. Gode råd var selvfølgelig dyre, for ikke bare var jeg i sidste øjeblik, jeg sad selvfølgelig også og fedtede med det fem minutter over lukketid! Mens jeg fuld af hormoner og grædefærdig nærmest var parat til at aflyse hele barnedåben, greb Lasse heldigvis røret og fangede en sød medarbejder der blev siddende en time ekstra og faktisk også endte med at sætte det hele op for os. Virkelig god service og de reddede vist min hormonfyldte krop fra et sammenbrud 😉

Billedet som vi brugte til invitationerne, brugte vi også til en stak takkekort som vi bestilte hos Vistaprint lige efter Uma var født. Der var så mange søde mennesker der brugte tid og energi på at sende os og særligt Uma en lille ting. Til alle dem var det så dejligt at have en stak fine takkekort liggende, og så skrev vi en hyggelig personlig hilsen bagpå.