SÅ er vi dælen duleme endelig på vej! Netop nu sidder vi i et halvfuldt (sjovt som det kan føles som den ultimative luksus) fly, og om et øjeblik letter vi med kurs mod London. Engang over middag tager vi så dagens anden flyvetur, og lander så forhåbentlig i Miami omkring kl 22 i aften dansk tid.

De sidste par dage har været stressede og en anelse overvældende, og jeg glæder mig så inderligt til følelsen af ferie, der forhåbentlig snart omslutter mig. På grund af samme stress har ingen af os bogstaveligtalt lukke et øje i nat, og efterhånden som vækkeuret nærmede sig 3 og stå-op-tid, mærkede jeg panikken sprede sig mere og mere i min krop. Hvorfor er det altid sådan når man skal rejse? Please sig jeg ikke er den eneste der stresser rundt op til, og aldrig får sovet natten inden?!? Måske det også har noget at gøre med at vi altid skal flyve på de her ukristelige tider! Har jo fanden nærmest allerede panik-angst når jeg går i seng, ved tanken om at jeg ikke kan få mine 8 timer 😂

Intet er jo heldigvis så skidt at det ikke er godt for noget, og flyveturen kan da næsten ikke gå andet end smooth, med al den søvn jeg skal ha’ indhentet! Glæder mig til at blogge from “over there”, og indtil da må I ha’ en vidunderlig fredag og en skøn weekend. 😘