1. Nordal Raw Downtown     2. Nordal hængevitrine     3. Ilva Meaux     4. IKEA Malsjö     5. 3-fag sort     6. Oliver Furniture     7. 4-fag grå

Jeg har de sidste par år været pjattet med tanken om et stort lækkert vitrineskab, men desværre kræver de fleste af dem mere plads end vi har haft til rådighed. Nu har vi imidlertid kastet alle bolde op i luftet i forbindelse med ombytningen af vores stue og soveværelse, og søreme om der ikke er blevet tænkt vitrine-plads ind i den ligning. Jeg er svært tilfreds!

Vi mangler konstant opbevaringsplads herhjemme, og det er her vitrineskabet skal komme ind i billedet. De åbne glaslåger kræver selvfølgelig en hvis orden og organisering, men til gengæld ser det også SÅ fint ud, når porcelæn, vaser osv er sat pertentligt op. Faktisk er det også lige præcis sådan noget jeg mangler plads til for tiden, og jeg glæder mig til at gense alle mine nips og glas, efter meget af det har været opmagasineret på loftet.

Jeg er helt vild med den store smukke vitrine fra Oliver Furniture, men dels er det en anelse pricy og så tænker jeg måske også at glaslåger nederst inviterer til fedtfingre fra soon-to-come baby konstant. Skabet fra IKEA gør det faktisk også overraskende godt synes jeg, men igen har jeg mine betænkeligheder ved lågerne og så måtte det godt være en my større til al mit habengood. I stedet har vi faktisk lige klikket køb til nummer 5, og nu glæder jeg mig bare til det lander herhjemme, hvor det forhåbentlig kan komme op og ind på 3. sal. Kryds lige fingre ik? Preggo her magter ikke 100 kg glasskab der ikke kan komme længere end gadeplan..