12-101. Er uden tvivl til smykker med lidt kant og er helt skudt i den her måneformede 14 karats ørering fra Mociun. Den er håndlavet med en lille sort diamant i midter, og jeg kan lige forestille mig hvordan den ville gå fantastisk sammen med en grov strik her til vinter.

2. Den første jul efter Lasse og jeg havde mødt hinanden, gav jeg ham en flot mørkeblå vinterjakke og et stort lækkert halstørklæde i julegave. Begge dele var et hit, og halstørklædet var særligt også et hit hos mig..okay jeg stjal det..dagligt faktisk.. Nogen kom så til at vaske det ved lidt for høje grader sidste vinter – og ja, nu mangler vi så begge et. Det her fra Acne ser helt perfekt ud, og hey – vel sagtens ret unisex?

3. Okay, meget meget lidt realistisk de næste mange mange år, men for dælen da den er pæn!

4. Efter at jeg for tre ugers tid siden smed mine ansigtsprodukter i skralderen, har jeg gået som katten omkring den varme grød. Har simpelthen haft så svært ved at finde ud af hvad jeg skulle hoppe på, men ligenu overvejer jeg denne, som jeg har læst rigtig godt om.

5. Egentlig kan der snart ikke klemmes flere planter ind her hjemme, men da min lokale plantepusher havde tilbud på elefantører (ELSKER det navn), kunne jeg jo ikke lade den stå. Havde dog bare ikke overvejet at jeg med de mange planter også var løbet tør for potter, så for nu bor den i verdens mindste potte hvor den vist lider en langsom men sikker død. Tænker at den her fra Kähler i granitgrøn måske kunne gøre tricket?

6. Har altid ment at sådan nogle varmedunke mest hørte amerikanske julefilm til, men fryser pt. 24/7 så skulle da ikke være for fin til sådan en dunk.