19-10

1. Jeg øver mig hver dag på at drikke mere vand, og hvordan det går svinger lidt fra periode til periode. Har i flere år kørt med de der almindelige plastikflasker på arbejdet, men i fredags hørte det jo op (altså arbejdet), og jeg tænker det må give anledning til også at skifte flasken ud. Man kunne jo godt tale for at et glas kunne gøre tricket, men somehow er jeg altså bare sådan indrettet at det virker bedre med en flaske. Fik for nyligt øje på den her fine sag fra det amerikanske mærke BKR, og med sin mintgrønne farve skriger den næsten mit navn.

2. Jeg ejer allerede to af de fine potter fra MeyerLavigne, og selvom de efterhånden har boet her nogle år, knuselsker jeg dem stadig. Derfor ville jeg også elske hvis frk Alba flyttede ind her. Så skulle jeg gerne sørge for en god stikkende frisure.

3. Jeg har fra naturen både mørkt hår og øjne, og har altid sværget til sort eyeliner hvis det hele skulle spille lidt ekstra. Det har aldrig været noget jeg for alvor brugte til daglig, men nu hvor trediverne banker på, overvejer jeg kraftigt at oppe mig lidt mere til hverdag. Med alderen kan jeg se en tendens til at jeg oftere ser mere træt ud, og i den kategori er det altså særligt mine øjne der kan hænge lidt. En sort kohl-streg kan IMO hurtigt se meget dramatisk ud i det blege nordiske vinterlys, mens jeg forestiller mig at den her lækre espresso-farve blot vil lukke mit øjne lidt mere op og ramme ansigtet ind.

4. Mit hår er træt. Som i virkelig træt. Udover den gigantiske udgroning som jeg jo retfærdigvis selv er skyld i, spalter mine spidser enormt og mit hår er frygtelig tørt og uregerligt. Det skyldes nok til dels at det trænger til min frisørs kærlige omsorg, men derudover opfører det sig også mere uterligt end normalt og jeg hælder til at skyde skylden på vejr og vind. Noget afblegning, Miamis skarpe sol og vand og så lige hjem til det omskiftelige vejr herhjemme. Jo det har haft det hårdt de sidste måneder. Sædvanligvis sværger jeg til Kevin Murphys produkter, men overvejer om et skifte ikke kunne være godt. Kevin bliver selvfølgelig på hylden, men måske Maria Nila også får lov at flytte ind – sådan som et godt makkerpar 🙂

5. Jeg har et utal af ankelstøvler men mangler alligevel et mere nedeldel-venligt par som er knapt så grove som mange af de andre jeg har. De her fra Nome er virkelig fine og giver ovenikøbet illusionen af længere ben – WIN!

6. Er helt fuldstændig over the top skudt (get the point) i det her vedhæng fra Hvisk, og tænker at det ville være SÅ fint i en tynd guldkæde til en grov strik og støvler. BANG!