wanted wednesday ønsker

1. Efterårs dagene bliver bare lige lidt bedre når man husker at stoppe op og den hygge som de mørke dage og aftener også bringer med. Allerhelst med et par stearinlys og en kop rygende varm the. Har længe ønsket mig en rigtig the-potte og jeg tror faktisk den her fra Broste Copenhagen er helt perfekt.

2. Klassisk og enkelt med et tvist – tjek! Enormt pæne og lige mig, og så er de ikke engang så dyre. Find dem her

3. HOLY COW – se lige hvor smuk den taske er. Er helt væk i den, og synes vitterligt at den er helt perfekt. Er vild med den dybe mørkegrønne farve og kvasten der giver den klassiske taske lidt kant. Mangler (first world problem) en taske der lige kan rumme det vigtigste når man er på farten og som kan bruges cross-over så man har hænderne fri. P-E-R-F-E-C-T siger jeg til dig. Nu mangler jeg bare lige de der 5500,- bobs den koster….

4. Da Københavns Kommune for et par år siden begyndte at skifte deres gadelamper ud og satte de gamle til salg, var jeg helt skudt i dem. Jeg fik dog aldrig købt dem og som det oftest går når der går mode i noget, så blev jeg også lidt træt af dem og glemte dem igen. I hvert fald lige indtil i sommers, hvor de igen begyndte at spøge i mine tanker. Helt sikkert fordi vi jo egentlig skulle være flyttet og jeg derfor gik i komplet indretningsmode. Men lamperne har hængt ved, og selvom det er totalt fjollet at lave om herhjemme nu hvor vi jo stadig drømmer om noget større, så kan jeg altså ikke helt lade være..

5. Pillede ved den her taburet inde i Notre Dame for efterhånden længe siden, og har haft svært ved at slippe den siden. Ved slet ikke hvor vi skulle ha’ den her i skotøjsæsken, men for pokker hvor er den fin. Hmm..den kan jo trods alt klappes sammen og giver jo en ekstra siddeplads når der mangler.. Bum bum..

6. Som det nu engang kan gå når man hver uge laver sådan nogle lister her, så endte jeg for et par uger siden med at købe den ansigtscreme fra Clinique som jeg havde linket til. Indtil videre er jeg overordentlig godt tilfreds, men skal lige gå den lidt mere til, før jeg helt kan udtale mig. I samme ombæring var jeg milimeter fra at gribe den her Superstart Skin Renewal Booster fra Elisabeth Arden med. Har hørt SÅ meget godt om den og eftersom min ansigtsfarve og glød for tiden er at sammenligne med noget set på en mus, så siger jeg ja tak til enhver form for noget boost!

 

Indlægget er IKKE sponsoreret og der indgår INGEN affiliatelinks.