wanted wednesday ønsker

1. Hapsede en flaskegrøn skønhed af en vinterfrakke hos Asos i mandags, og det her halstørklæde fra Day ville virkelig være flødeskummen på den varme kakao 😉 Lækkert er det i hvert fald og med den der is-vinter der snakkes om, tør jeg jo ikke andet end at sætte alt ind på vinterklæder.

2. Vi mangler ikke glas. Vi mangler virkelig I-K-K-E glas! Desværre er forelskelse sjældent lig fornuft, og jeg er altså alligevel helt væk i de her glas fra Broste. De er tunge og lækre og jeg elsker den minimalistiske stil. Jeg er helt sikker på at de ville klæde et hvert vinterbord.

3. Jeg er virkelig fascineret af Anne Nowaks håndlavede planettryk, og særligt de blå farver er helt fortryllende. De er håndlavede og one-of-a-kind og det er altså lidt fint i sig selv.

4. Den klassiske lyngbyvase fås efterhånden i et væld af farver og jeg kan da heller ikke sige mig fri for at ha’ et par stykker stående herhjemme. Selvom de efterhånden bor i ethvert (insta-venligt) hjem knuselsker jeg dem stadig, og den nye smukke grønne farve ville passe perfekt ind i samlingen.

5. Når det kommer til parfume er jeg en værre safe-queen. Jeg har et par favoritter og kommer altså virkelig sjældent ud over rampen med nye. Alligevel har Chance Eau Fraîche fra Chanel sneget sig ind på ønskelisten, og det bliver nok netop et ønske for av den er altså lidt dyr. Jeg bruger til gengæld langt fra parfume hver dag, men i stedet til særlige lejligheder, og så bilder jeg mig ind at det går lidt bedre.

6. Jeg har tidligere vist smykker frem fra det danske mærke Hvisk, nu gør jeg det endnu engang med den smukke halskæde her og jeg kommer helt sikkert til at gøre det igen. De laver så mange smukke fine smykker og så gør det bestemt ikke noget at det også er til at betale.

Indlægget er IKKE sponsoreret og der indgår INGEN affiliatelinks.