collage ønsker wanted wednesday

1. Jeg lurer stadig lidt på den der velour-tendens, og kan ikke helt finde ud af om det er for mig. Tænker dog at et par støvler kunne være et rigtig godt sted at starte, og de her i navy velour fra Missguided er faktisk ret fine. De er ovenikøbet også ganske okay i prisen, og det passer altså perfekt når man skal prøve en trend af (og i øvrigt forudser at man er så meget en klovn til at gå, at de ikke holder mere end en sæson).

2. Har ævlet om den her før, og det hjælper bestemt ikke noget hverken at besøge eller nusse med den nede i Sofakompagniets showroom. Føj hvor er den altså pæn og den måtte virkelig gerne være min. Hvis bare den kunne være her i sardindåsen..Hvor nødvendigt er et spisebord egentligt?

3. Min hud lider i de her dage, og selvom jeg er virkelig tilfreds med den ansigtscreme jeg i øvrigt købte efter indlægget her, så savner min hud bare ekstra fugt her i vinterkulden. Jeg bruger fra tid til anden vidundermidlet kokosolie, men nogen gange kunne det være fedt med en decideret ansigtsolie. Har læst SÅ meget godt om den her fra Karmameju og den lover både age-defense, rehydreret hud OG glow. Vi ELSKER glow!

4. Herhjemme kører vi altid hvidt sengetøj på vores dobbeltdyne. Som i A-L-T-I-D!! Det er crispy og lækkert og giver lige den der snert af hotelfølelse som er så rar. Men men men..er altså blevet lidt lun på den her dybe blå-grønne farve på sengetøjet her, og tror det ville glæde vores soveværelse noget så fortrinligt. Samtidig gætter jeg på at det er væsentlig nemmere at holde pænt, og det ville dæleme også tælle som et plus.

5. Okay, den her er genial! På trods af at vi rejser en del ejer jeg faktisk ikke en rigtig toilettaske. En makeuppung ja, men ikke sådan en toilettaske med plads til både tandbørste, shampoo og cremer. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke vil, men simpelthen fordi jeg er så skide kræsen med hvordan den ser ud. Ved godt at det er et fåtal der overhoved vil komme til at se den, men det betyder altså alligevel noget for kræsenpinden her. Men den her, den er både pæn og praktisk og jeg tror sågar den gamle über-praktiske militærmand der bor herhjemme ville klappe i sine store hænder over den – win win! Den er fra House Doctor og kan findes lige her 

6. Min yndlingsfarve er ubetinget mintgrøn og har været det alle dage. I know – dejligt meget 3. klasse-agtigt. Kombinationen af guld og mintgrøn gør det bestemt ikke værre, og de her øreringe er altså bare pisse pæne – HAPS de måtte gerne bo i mine ører.

Indlægget er IKKE sponsoreret og der indgår INGEN affiliatelinks.