collage-wanted wednesday ønsker

1. Jeg har vist allerede tidligere fortalt om mit forhold til voksenjulekalendere. Uanset hvor pæne jeg finder fx. Summerbirds julekalender, så er jeg altså bare mere en billig-skrammel-chokolade-pige og jubler gerne over en Kinder-kalender. Den her voksenkalender er dog noget andet, for den er fyldt med lækker økologisk the. Jeg ville elske at nyde en ny lækker kop hele vejen gennem december.

2. Jeg var millimeter fra at slå grabberne i en stage lignende denne her, i Malmø i weekenden. Jeg måtte dog samtidig erkende at vores plads herhjemme i sardindåsen allerede er presset, men uff hvor ville den da være pæn med lidt grankviste i.

3. De fine små samle-selv grantræer fra Fabgoose forelskede jeg mig faktisk allerede i sidste år, men jeg har endnu ikke fået erhvervet mig et. Måske det skulle være i år? Pæne er de i hvert fald.

4. Pillede lidt ved dem her i Notre Dame den anden dag, og havde jeg ikke allerede udset mig min adventskrans for i år, havde jeg også slået til. Kan lige forestille mig dem på rad og række, med hvide lys og dækket til med mos. Nemt, billigt OG pænt!

5. Til gengæld nappede jeg i stedet denne i Notre Dame, og planen er at den skal danne bund for årets adventslys. Jeg har vist tidligere luftet hvordan jeg mest er til den simple jul, og her passer den perfekt ind.

6. Jeg elsker at have en lille værtindegave med når jeg skal nogen steder, og i december er det gerne hjemmebag eller andet i den dur. De bliver selvfølgelig pakket i en pæn kagedåse eller et smukt glas, og her ville de her glas gøre det fremragende med et lille stykke snor og en hilsen om.

7. Den lille træstjerne her laver ikke meget postyr af sig, og alligevel stråler den af jul. jeg tænker den kunne pynte i mit vindue, på et par grene i en vase eller måske på min kubusstage.

8. Hvert år bruger jeg timer på julegaveindpakningen. Ikke af pligt eller fordi det skal være perfekt, men fordi jeg bare synes det er pisse hyggeligt. Jeg sammensætter papir og bånd, laver hele tiden nye kombinationer og dekorere i et væk med alt hvad jeg kan finde. De her små ornamenter i porcelæn er perfekte til den slags, og til 10,- for tre stk er de også et røverkøb.

9. De små fugle her har jeg egentlig haft det svært med i de tidligere år. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, ligesom jeg heller ikke kan forklare hvorfor jeg tiltrækkes af dem nu. Ikke desto mindre måtte der gerne flytte et par stykker ind herhjemme, og til den pris burde det nok kunne lade sig gøre.

10. Jeg pillede langt og længe ved dem her i Malmø, men endte med at lade dem ligge. Selvom de egentlig ikke passer synderlig sammen med de ting jeg plejer at vælge, så fortryde jeg dog lidt nu, at jeg ikke købte dem. De er nemlig virkelig pæne, og så tænker jeg at man måske kunne fylde kuglerne med gran eller lignende.