wanted wednesday ønsker shopping

Vi er åbenbart i et evigt boligmode herhjemme, og drømmer stadig om at flytte til noget større eller alternativt ommøblere her i sardindåsen. Især jeg drømmer også om nye mere funktionelle møbler, og det bærer ugens Wanted vist også præg af..

1.Messingvasen her fangede mit blik med det samme, også selvom det faktisk ligner noget jeg normalt ville styre uden om. Vasen som i øvrigt er fra all time greatest House Doctor er virkelig fascinerende, og jeg kan lige forestille mig hvor pænt den ville indgå samme med andre af mine nips herhjemme.

2. For et par uger siden fablede jeg om min absolutte drømmestol, og den er uden tvivl også stadig den ukronede dronning af drømmene. Desværre er den også dyrere end dyrest og meget lang væk økonomisk, så i stedet drømmer min bagdel også om at slænge sig i den smukke klassiske Flagermus stol. Jeg elsker det brune læder og den varme det giver det tynde sorte stel, og den ville virkelig klæde vores (nye – hope hope) stue.

3. Vi kører blandede spisestuestole herhjemme. Som i seks vidt forskellige stole. Nu er det imidlertid bare sådan at to af dem er gået i stykker, mens to andre altså bare er håbløse at sidde på. I ved..dem der sjældent bliver brugt i hverdagen, og man derfor først kommer i tanke om hvor dårlige er, når man har huset fuld af gæster og helt ødelagt røv. VIRKELIG dårlige. Egentlig havde vi (læs: jeg) forelsket os i de her smuksakker, men desværre er de virkelig trælse at sidde i. I hvert fald hvis man skal sidde længe. I stedet har vi (læs: igen jeg) kastet vores kærlighed på den smukke Primum stol fra Bent Hansen. Til forskel fra den anden stol, indbyder primum til lange aftener med gode snakke ved spisebordet, og det er lige netop det vi gerne vil. Lave et sted hvor man har lyst til at hænge ud og sidde lidt længere – et samlingssted – hjertet i vores hjem. Billedet er faktisk lidt snyd, for selvom armlæn er lækkert så duer det IMO ikke ved et spisebord. I stedet drømmer jeg om den armløse version, men i det samme lækre cognacfarvede læder. Haps hvor er de altså flotte!

4. Vi har en hjemmebygget lampe over vores sofa. En lampe der har fulgt os i flere år, men som også er ved at være træt. I stedet drømmer jeg om en stor flot fem-armet Cottex lampe i messing, og holder mig bestemt ikke tilbage med at forsøge at opstøve dem på auktioner og på Den Blå Avis. Det er nemlig her den skal findes, da den er gået ud af produktion, og det kan dæleme godt være svært fordi den vist er mere populær end brezzers på Crazy Daisy.

5. Vi ejer faktisk allerede de her gardiner fra IKEA, og vi er simpelthen så glade for dem. Vi har dem hængende på en messing-gardinstang i soveværelse, og udover at være pæne lukker den tykke velour også på bedste vis lyset ude. Jeg overvejer et sæt mere til stuen. Ikke så meget for at holde lyset ude, men fordi de simpelthen giver så lækkert meget hygge, sjæl og varme til rummet.

6. Christian Dells sakselampe er næppe gået manges næse forbi, og jeg har da også cirklet omkring den i mange år nu. Jeg taber tit interessen for noget når hypen bliver for stor, og havde egentlig også ventet at jeg ville glemme altså om lampen her, men sådan gik det ikke. Den kan faktisk stadig fås fra ny, men for at være besværlig, er jeg selvfølgelig mere til den brugte udgave med patina. Som for øvrigt ofte er dyrere end den dye udgave, og selvfølgelig langt sværere at opstøve. Jeg har dog ikke givet op endnu 😉